Farvel til vores skoleleder - men ikke endnu!

Mads Frost Hansen har orienteret Skt. Josef Skole om, at han ved udgangen af august 2023 fratræder sin stilling som skoleleder. Ledelsen og bestyrelsen vil gerne takke Mads for sin store indsats og for at efterlade skolen i en god forfatning.

Mads påtog sig i 2020 lederskabet af skolen og har forstærket skolens faglige og sociale profil. Han efterlader en skole, der er kendetegnet ved en sund økonomi og en solid drift:

“Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg har lyst til at prøve noget andet, men jeg har hele tiden haft det som et mål, at Skt. Josefs Skole skal gives videre i samme eller bedre forfatning, end jeg selv overtog den. Det er gået bedre og hurtigere end jeg havde turde drømme om. Den linje er krydset, og jeg ønsker derfor at fratræde min stilling og starte et nyt job og karriere d. 1. september.”

Mads har sin fremtid på plads og glæder sig til at kunne offentliggøre den på et senere tidspunkt. Han takker samtidig for sin tid på Skt. Josef Skole:

“Jeg kom til skolen 1. december 2005 og har været glad og stolt af min arbejdsplads lige siden. Skolen repræsenterer for mig noget af det fineste ved det danske samfund og jeg håber og tror I vil passe godt på den og være tro mod det fundament som skolen bygger på. Tak for samarbejdet i bestyrelsen, tak til mine kollegaer, eleverne og deres forældre. Det er blevet til mange timer med mange af jer, tak for jeres indsats og tid.”

Vi vil gerne takke Mads for at orientere skolen om sit karriereskifte i god tid. Det er forudsætningen for, at vi nu - uden hastværk - kan indlede en rekrutteringsproces, der skal sikre, at den helt rette ledelsesprofil tager vores skole mod nye mål.

Vi siger heldigvis ikke farvel til Mads endnu, og når den tid kommer, i slutningen af august, så laver vi en fin afslutning for ham.

Og så kommer en spændende mulighed for en anden!

Ansøg nu: www.sktjosef.dk/skoleleder

Kevin Goggins