STEAM-holdet på tur

Vores store science-hold ”STEAM”, med ca. 50 elever, har været af sted 3 dage til Sønderborg for at besøge science-parken Danfoss Universe.  Det var en fantastisk oplevelse, hvor alle virkelig fik nørdet igennem, men samtidig også et sted hvor eleverne i høj grad var der for hinanden.

En stor del af sidste års elever var med igen og havde påtaget sig rollen som vejledere for de nye på holdet. Vejlederne var der både når faglige opgaver var svære at løse, men også når hjemveen for nye holdmedlemmer blev lidt for stor. Men som vi siger: Man kan ikke stave til STEAM uden at stave til TEAM 😊

STEAM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering, Art (and) Math og er skolens tilbud til elever på 4. og 5. årgang, samt Y6 og Y7, som ønsker at arbejde med forskellige typer af videnskab og design uden for almindelig skoletid. Her udvikler og styrker eleverne kompetencer som både kan bruges i de almindelige fag på skolen, men også kan give de særligt interesserede elever evner til at deltage på udskolingens ”Science-Talent-Hold”.

På denne måde kan man som elev på Sankt Josefs Skole, opnå evner og viden, som vil være en force på videre uddannelse senere hen.

De 4 dedikerede lærere, der står for STEAM på Skt. Josefs skole er:

Karima Henriksen, Morten Fich Lønnee, Harry Osborne og Marisol Almarez Hernández.

 

Guest User