Rigtig god sommerferie!

Kære elever og forældre

Nu er det lige før klokken ringer ud for sidste gang i dette skoleår. Derfor vil jeg og skolens bestyrelse gerne benytte lejligheden til at sige jer alle en stor tak for et dejligt skoleår.

I sidst uge havde vi international graduation, i går var der dimission for vores 10. klasser og i dag venter dimission for vores 9. klasser. Det er altid både rørende og stemningsfuldt at se de smukke unge mennesker i kirken, når de får overrakt deres eksamensbeviser, og vi synger skolens farvel.

Men skoleåret er endnu ikke helt slut endnu. På fredag afholder vi afslutning i hallen og børnene er allerede ved at gøre sig klar til at synge med på feriesangen. Det er som om, at sommeren først rigtig kan begynde, når eleverne synger "ferie, ferie, ferie" med deres spontane glæde og passion.

Mandag, tirsdag og onsdag i næste uge vil blive brugt til at planlægge opstarten af det nye skoleår. Hvis alt går som planlagt, kan administrationen torsdag aften gå på sommerferie og lukke ned.

Skolens bestyrelse har fået ny formand og næstformand og de vil på bestyrelsens vegne gerne sige jer alle stor tak for jeres opbakning til skolen og ikke mindst for skoleåret der er gået.

Bestyrelsen er sammen med dygtige medarbejdere på skolen i fuld gang med processen med at finde den nye skoleleder til vores kære skole. Det optager naturligvis os alle meget at sikre en så god proces som muligt, og ikke mindst at vi finder lige præcis den rigtige til at lede skolen ind i fremtiden sammen med det dygtige hold af ledere og medarbejdere og forældre og børn.

Vi ønsker jer alle en dejlig sommerferie.

De bedste hilsener

Mads Frost Hansen
Skoleleder

Christian Duus-Lund
Bestyrelsesformand

Lone Sørensen
Næstformand


Rikke Holm