Sommerhilsen

Kære Elever og forældre

Jeg håber I alle har haft en dejlig sommerferie.

Vi glæder os utrolig meget til at byde vores nye og gamle elever velkommen til det nye skoleår og vil gøre alt for at det bliver et fantastisk år med fuldt skrald på leg og læring.

Der er sket rigtig meget spændende på vores skole i løbet af sommeren. Kælderen med faglokaler er blevet renoveret i løbet af sommerferien, og i efteråret er det personalerummet og sidste etape af kælderen der skal renoveres. Vi har derfor taget skolens fællessal i brug til personalerum indtil det nyrenoverede personalerum står klar – forhåbentlig sidst på efteråret.

Det glæder os utrolig meget, at vi nu har afsluttet den gennemgribende renovering af faglokalerne i kælderen samt hele gangarealet i fagkælderen. I den forbindelse har vi også den store fornøjelse at åbne op til ”Solgården”, som er vores helt nye udeområde til de store elever.

Og så er det i år 10 år siden vi åbnede den Internationale afdeling med blot 15 elever. I dag er vi ca. 220 elever i den Internationale! Det skal fejres og det gør hele skolen fredag den 26. august.

Til forældre til såvel nye som gamle elever vil jeg gøre opmærksom på, at vi som byskole har trafikale udfordringer og ganske få parkeringspladser til afsætning og afhentning. Jeg appellerer derfor til, at afsætning og afhentning sker på byens parkeringspladser, som jeres barn så kan gå til skole fra. Med hensyn til de mindre elever, som ikke selv kan gå i skole, vil jeg opfordre til at I parkerer på Dronning Margrethes Vej og går gennem parken. Vi vil ligesom tidligere år fra uge 43 (lige efter efterårsferien) have ”gåbusordning” gennem parken. Det skriver vi nærmere ud om, når tiden nærmer sig.

Med ønske om et godt nyt skoleår for elever, forældre og ansatte

Mads Frost

Skoleleder


































Rikke Holm