Fysisk undervisning fra 5. januar

Vi på Skt. Josefs skole glæder os til at modtage jer elever fra i morgen d. 5. januar. Vi har nu modtaget opdaterede retningslinjer vedr. genoptagelse af den fysiske undervisning.

Det betyder følgende:

·       Hvis jeres barn er syg eller har symptomer på COVID-19, er det meget vigtigt, at I holder jeres barn hjemme og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer vedr. test.

·       Roskilde kommune har i dag leveret selvtest-kit som eleverne får med hjem i morgen, d. 5. januar. Ud over det tester Roskilde kommunes testteam fortsat én gang om ugen, men nu om fredagen, første gang d. 7. januar. Vi ved endnu ikke, hvornår vi modtager næste forsyning af selvtest-kit, som eleverne kan få med hjem. Vi skriver ud, så snart det er afklaret.

·       Skolen bestræber sig på at skabe så normal en hverdag som muligt, hvor eleverne som udgangspunkt modtager undervisning og holder pauser i deres stamklasser. Det betyder, at valgfag suspenderes i en periode. Det drejer sig om følgende fag og hold:

STEM, Temadag, talentlinjerne, Skills, Project X (International), skolekor og band. I modtager særskilt information om, hvordan denne undervisning bliver tilrettelagt eller omlagt.

Idræt og sprogfag fortsætter som hidtil, da der ikke er tale om valgfag.

·       Ved indgang på skolens matrikel skal man som gæst eller besøgende bære mundbind

·       Aflevering af elever i skole og SFO foregår udendørs.

·       Skoleboden er lukket i denne uge - vi åbner skoleboden fra uge 2, d. 10. januar med udendørs køfaciliteter.

·       Sociale arrangementer på tværs af klasser er foreløbig aflyst.


I tilfælde af omfattende sygdom og selvisolation blandt personalet kan undervisningen blive aflyst eller omlagt, hvis vi ikke kan sikre forsvarligt tilsyn af eleverne.

Det bliver en anderledes skolegang den næste tid, og sammen får vi skabt en god skolegang og hverdag for eleverne.

Mvh. Mads Frost, skoleleder

Guest User