Unge forskere på sejrskurs

Søndag d. 24 marts blev en god dag, da Skt. Josefs Skole, ved Unge-Forskere semifinalen i Sorø, præsterede at få hele fem ud af otte projekter videre til finalen.

Konkurrencen var hård og mange dygtige unge mennesker kæmpede for de kun ti finale pladser der var at hente ved denne semifinale. Finalen bliver i år afholdt d. 28.-30. april i Bella Center under navnet Science EXPO og her vil Skt. Josefs skole stå med fem ud af de kun 50 tilbageværende junior projekter. 1943 projekter forsøgte men kun 50 Junior og 50 senior projekter klarede den hele vejen til finalen.

Et stort klap på skulderen til de 17 seje elever fra Skt. Josefs skole, der stod for vores otte projekter i semifinalen og et kæmpe tillykke til de 11 elever der nu skal gøre sig klar til den store finale med deres fem projekter.

Vi glæder os til ScienceEXPO - finalen i Unge Forskere 2019.

Se link

image1.jpeg
Thorsten Dyngby