Prins Joachim var imponeret over elever fra Skt. Josefs Skole

Fra Roskilde Avis den 26. april:

Hele ni priser regnede ned over unge forskertalenter fra nogle af Roskildes skoler.

Unge fra Skt. Josefs Skole løb med seks priser, to gik til unge fra Trekronerskolen og en til Lindebjergskolen i Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence, Unge Forskere.

Præmierne blev overrakt af undervisningsminister Merete Riisager og protektor for Unge Forskere H.K.H. Prins Joachim i Bremen Teater i København.

Prinsen var imponeret over de mange talenters projekter, der hver er startet med en undren.

Læs resten af artiklen her

 

 

Johannes fra 9.i modtager stolt sin pris af Prins Joachim og Undervisningsminister Merete Riisager

Johannes fra 9.i modtager stolt sin pris af Prins Joachim og Undervisningsminister Merete Riisager

Siden januar har 21 elever fra Skt. Josefs skole arbejdet hårdt på deres ti projekter. Igen i år, var eleverne i finalen de bedst tænkelige ambassadører fra skolen. De viste stort engagement, omsorg for hinanden og andre samt højt humør. Det samlede resultat viser, at Skt. Josefs skole var den skole der havde flest elever på scenen. Det blev til ikke mindre end seks   ud af ti projekter der fik præmier.

Siden januar har 21 elever fra Skt. Josefs skole arbejdet hårdt på deres ti projekter. Igen i år, var eleverne i finalen de bedst tænkelige ambassadører fra skolen. De viste stort engagement, omsorg for hinanden og andre samt højt humør. Det samlede resultat viser, at Skt. Josefs skole var den skole der havde flest elever på scenen. Det blev til ikke mindre end seks ud af ti projekter der fik præmier.

Thorsten Dyngby