http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0002gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0003gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0004gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0005gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0006gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0007gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0008gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0009gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0010gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0011gk-is-45.jpglink

Indskolingen på Skt. Josefs Skole

Indskolingen dækker børnehaveklasser, 1.,2.,3. klasse samt SFOen, i alt ca. 200 aktive børn.

 

Vi bestræber os på at skabe et læringsmiljø, der tilgodeser og inspirerer indskolingsbørnenes forskellige behov for udfoldelse og læring. Vi ønsker at give børnene de bedste betingelser for at tilegne sig viden og indsigt gennem en alsidig, faglig undervisning, sociale træningsforløb samt fysiske aktiviteter. Børnene skal opleve sig selv som en vigtig del af gruppen, der kan samarbejde med andre og bidrage aktivt til fællesskabet. I indskolingen gøres børnene fortrolige med skolens kristne/katolsk værdigrundlag bl.a. ved fælles morgensang en gang om ugen (forældre, bedsteforældre er meget velkomne til at deltage). Her vælger klasserne på skift salmer og sange. De optræder ofte med sang, musik, bevægelse, digte eller oplæsning, emner der afspejler undervisningen i klassen. Vi har ligeledes fælles kirkegang ved hverdags- og højtidsgudstjenester.

 

For indskolingsbørnene har vi hvert år forskellige arrangementer. Vi har bevægelsesdage, hvor der er fokus på  fysiske aktiviteter og friluftsliv. Vi har andre fællesoplevelser, hvor vi har besøg af f.eks. børn- eller dukketeater, balletkorps og bands. Indskolingslokalerne er at finde i stueetagen i fagbygningen. En central placering i forhold til faglokalerne og mediateket og med sfoens fælleslokaler lige på den anden siden af skolegården. Lokalerne står til elevernes disposition i både skoletid og sfotid.

 

Når skoletiden er ved at slutte, sker der en overlapning mellem læreren og primær sfo pædagogen, hvor de begge er i klassen, inden sfoen overtager klasselokalet. Her bliver orienteret om skoledagens forløb og hændelser inden børnene bliver præsenteret for dagens aktiviteter i sfoen. Så velkommen til en skole, hvor vi finder det vigtigt, at børnene, fra første dag, oplever helhed i skoledagen, holdninger og glæde ved at indgå i et forpligtende fællesskab.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                      
cambridge school logo logo mobile ny  

Frederiksborgvej 10    -    DK-4000 Roskilde    -    Tlf. +45 46 35 25 26    -    Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.