http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0002gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0003gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0004gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0005gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0006gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0007gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0008gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0009gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0010gk-is-45.jpglink
http://sktjosef.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.0011gk-is-45.jpglink

Skolelederens hilsen

 

 

Skt. Josefs Skole er en privatskole, - oprettet på et katolsk-kristent grundlag, og som i over 100 år har været et alternativt tilbud om skolegang fra bh.kl.-10. klasse i Roskilde og omegn.

 

Skt. Josefs Skole er en holdningsskole og dette præger hele skolens liv. Vi bygger vort værdigrundlag på det kristne livs- og menneskesyn. Eleverne møder det i praksis sådan, at vi beder Fadervor ved dagens begyndelse. Vi holder morgensang og vi deltager alle i gudstjenesterne ved højtiderne og andre fællessamlinger. Disse daglige eller tilbagevendende traditioner er det kit, der er med til at binde fællesskabet på skolen sammen, og som får os til at forholde os til vores formål. I vores samværsregler står der: "Vi tilstræber en livsglad, varm og respektfuld omgangstone, hvor alle på skolen viser respekt og tolerance for hinanden". Med dette håber og tilstræber vi, at det kristne livs- og menneskesyn holder os fast på at se hinanden som uendeligt værdifulde og som forskellige individer i fællesskabets helhed.

Mange forældre vælger hvert år Skt. Josefs Skole til deres barns/børns skolegang. Det er der mange grunde til, og skolen lægger ved hver indmeldelsessamtale vægt på, at de gensidige forventninger mellem skole og hjem er afstemte, således at skolegangen bliver så god og frugtbar som mulig for alle parter. Det er en af grundene til, at vi oplever forældresamarbejdet som særdeles godt og konstruktivt, og at dette i sidste ende er en forudsætning for barnets læring.

Skt. Josefs Skole er en faglig skole. Lærerne vil gerne være ambitiøse på elevenes vegne, hvilket betyder, at vi også stiller krav – bl.a. om undervisningsparathed samt en positiv indstilling til skolearbejdet.

 

Skt. Josefs Skole er forankret i historien, men som også er forandringsvillig i forhold til nye pædagogiske tiltag og metoder. Et foranderligt samfund kræver en omstillingsparat skole. Denne opgave har skolen aldrig været bange for at påtage sig, så længe formålet stadig er omdrejningspunktet.

 

 IMG 0480 DY

 

Thorsten Dyngby

Skoleleder

cambridge school logo logo mobile ny  

Frederiksborgvej 10    -    DK-4000 Roskilde    -    Tlf. +45 46 35 25 26    -    Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.